Foto’s jeugdkamp 2019

Dag 1:

De shirts, broekjes, trainingspakken worden ingeleverd. De administratie voor het jeugdkamp en de BBQ loopt op rolletjes. De tenten worden met of zonder hulp van de ouders op aanwijzing van Steven de Croock op gezet.

De weergoden zijn ons goedgezind. Laat het feest maar beginnen. Jongens en meisjes van AVC Aardenburg en SV Sluis heel veel plezier.

 

Bij het invallen van de duisternis was het tijd om naar binnen te gaan en kon men deelnemen aan het FIFA18-toernooi op de Playstation voor de JO6 t/m JO12.
Om 22.45 uur gingen de JO13/MO13-pupillen en JO15/MO15-junioren van start.

 

Dag 2:
Na een nacht met veel regenwater dat op ons voetbalveld neerdaalde begonnen we met frisse moed (of met hangende oogjes) aan het ontbijten in de grote tent, tevens aanvang voor de jeugdleden die niet op het sportpark hebben geslapen.

Om 10.00 uur was de aftrap van het AVC-jeugdtoernooi voor JO6 t/m JO15/MO15.  Terwijl de kinderen aan het voetballen waren, konden de ouders alvast beginnen met het opruimen van de tent.

Om ongeveer 12.00 uur was het toernooi afgelopen en gingen we over tot de bekendmaking van de opbrengst van de JUMBO ingels Clubfundactie.  Speciaal hiervoor was Pascal Ingels van Jumbo Breskens-Aardenburg-Oostburg naar het voetbalveld van A.V.C. gekomen om de prijzen uit te reiken.

HET TOTAALBEDRAG DAT WIJ ALS AVC AARDENBURG MET ELKAAR HEBBEN OPGEHAALD IS €1.776,80

Daarboven op komt nog het bedrag van €625,= die we te danken hebben aan de sponsoren die deze actie ook een warm hart hebben toegedragen: Restaurant, Tearoom de Grens, Aarnoutse Verhuizingen en Transport, Advocaten Burlet & van de Wijnckel,  B en P Export in ICT en kantoor, DCS de Vrieze Cleaning Solutions en Rabout & Partners Specialist in Financiele Diensten.

Totaal komen we op een bedrag van €2.401,80

Chapeau en iedereen die heeft mee gespaard bedankt!