Jumbo spaaractie

Hoeveel gratis FANproducten heb jij al bij elkaar? Zo’n breed gesorteerde FANshop heeft Messi niet eens!

Heb jij de slippers met je foto erop al besteld? En de boterhamtrommel? Hoe meer jij bij elkaar spaart; hoe groter de cheque die AVC Aardenburg straks in ontvangst mag nemen! Ga dus ook naar Jumbo Ingels Zeeuws-Vlaanderen en spaar voor zoveel mogelijk FANartikelen

Niet zo’n behoefte aan spullen met je eigen tronie erop? Spaar dan voor een ander, of bestel iets met alleen het logo van AVC Aardenburg in de webshop van de club: www.clubfund.nl/avc-aardenburg.

Let op: na 01-06-2019 kun je geen zegels meer sparen. Stuur nu dus al je fans naar Jumbo Ingels Zeeuws-Vlaanderen en scoor ook die koelkastmagneten… of stickers… of dat telefoonhoesje… of…

 

 

 

Open je eigen Clubfund Fanshop

Het is natuurlijk belangrijk dat alle leden hun FANshops openen met behulp van hun actiefolder.
Op dit moment hebben 109 mensen hun eigen Fanshop bezocht, maar dat kan natuurlijk beter, want er zijn nog 89 mensen die op de foto zijn geweest maar nog niet hun eigen Fanshop hebben bekeken en dat is zonde, want ieder punt dat je verzilverd komt ten goede aan de club. Dus mensen open je Fanshop en help sparen voor AVC.

 

Tussenstand van de Jumbo Ingels Clubfund-actie.

 

Vrijdag 22 maart was er de succesvolle aftrap van de unieke Jumbo Ingels ClubFund-actie die ze samen met AVC hebben opgezet. Ieder lid heeft inmiddels zijn eigen unieke actiefolder ontvangen waarmee men eenvoudig de eigen FANshop kan openen.
We kunnen vanaf nu allemaal sparen voor GRATIS FANartikelen bij Jumbo Ingels. Je eigen spelersfoto op artikelen als muismat, broodtrommel of badslippers…. dat wil toch iedereen.

Je spaart bovendien niet alleen voor jezelf maar ook voor de Clubkas. Want van iedere bestelling ontvangt AVC een heel mooi gedeelte direct in de clubkas. Als dat geen mooi 1-2’tje is.

Heb je je persoonlijke actiefolder nog niet ontvangen? Informeer dan even bij je leider/trainer.            

We zullen ook wekelijks de stand publiceren van het best sparende team van AVC.

Stand per 13-04-2019
1. JO 9
2. J0 8-2
3. JO 7

 

 

 

 

 

Officiële kick off van de ClubFund actie

Vrijdag 22 maart a.s. vind de officiële kick off plaats van de Jumbo Ingels Clubfund-actie. Om 16.30 uur wordt het startsein gegeven. En vanaf maandag 25 maart kan iedereen sparen voor gratis leuke artikelen.
Bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler. Dus vraag aan iedereen die je kent om mee te helpen met sparen. Het enige wat men moet doen is boodschappen doen bij Jumbo Ingels in Breskens, Aardenburg of Oostburg.
Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het AVC-logo; kortom voor ieder wat wils!

Per verzilverde zegel in je fanshop vloeit direct een bijdrage in de clubkas van AVC.

 

 

De fotosessie zit erop.

Zaterdag 16 februari vond de fotosessie plaats voor de spaaractie. Het was een gezellige drukte in de kantine van AVC.
De teams kwamen onder leiding van hun coaches en poseerden gewillig voor de camera van fotograaf Henk Verstraaten uit Breskens. Voor sommige jongens was het wat onwennig, maar de meiden stonden als echte diva’s voor de camera. Nu is het wachten tot de actie van start gaat en dan krijgen alle leden die op de foto zijn geweest een uniek code met toegang tot persoonlijke online FANshop waarin ze de artikelen kunnen bekijken en bestellen met de gespaarde zegels.

Iedereen krijgt ruim op tijd bericht wanneer de actie van start gaat. Dus vraag je vader, moeder, oom, tante, oma, opa, buren en verder iedereen die kent om mee te doen met deze actie, het enige wat ze daarvoor moeten doen is hun boodschappen kopen tijdens de actieperiode bij Jumbo Ingels in Aardenburg, Oostburg en Breskens.

Binnenkort krijgen jullie allemaal de informatie over het verder verloop van de actie toegestuurd.

Op het tabblad Foto’s zie je een reportage van de fotosessie.

 

__________________________________________________________________

 

 

Beste spelers, ouders en vrijwilligers,

 Op zaterdag 16 februari 2019 gaan we de foto’s maken van alle leden en vrijwilligers van AVC Aardenburg (ook de SV Sluis-spelers van de ST-teams!) voor de Clubfund-actie die opgezet is met Jumbo Aardenburg!

 Het fotoschema (bijgewerkt) is als volgt:

08.30 uur: JO9-2
08.40 uur: JO8-1 + JO8-2
09.00 uur: JO6/mini’s
09.20 uur: JO9-1 + JO9-2
09.40 uur: JO15-2
09.50 uur: JO15-1
10.00 uur: JO17
10.15 uur: JO12
10.30 uur: JO10
11.00 uur: JO13
11.15 uur: MO13
11.30 uur: AVC 1
11.45 uur: AVC 2
12.00 uur: vrijwilligers
12.15 uur: JO11
12.30 uur: MO15

 Ook bij afgelasting van de wedstrijd van je team gaat de fotosessie gewoon door volgens schema!!

  • Zorg dat je minimaal 15 minuten voor het aangegeven tijdstip aanwezig bent.
  • De spelers gaan in volledig tenue (wedstrijdshirt + broekje) op de foto. Voetbalschoenen hoeft niet. Trainers zorgen dat de AVC-tenues aanwezig zijn!!
  • Er is een kleedkamer beschikbaar om om te kleden.
  • De foto’s worden anoniem (dus zonder naam erbij) genomen. Je kunt later beslissen of je online een persoonlijke FANshop aanmaakt voor de Clubfund-actie. De foto die wordt genomen mag je sowieso houden!

 We hopen dat iedereen meedoet aan deze leuke actie. Veel plezier!

 

 

 

Beste leden en vrijwilligers van AVC Aardenburg,

Samen met Jumbo Ingels organiseert AVC Aardenburg een Clubfund-actie! Iedere deelnemer krijgt een persoonlijke online FANshop met daarin artikelen met zijn/haar foto en het logo van AVC Aardenburg. Je kunt samen met anderen gratis sparen bij Jumbo Ingels voor deze artikelen. Je spaart dan ook voor de jeugdevenementen van AVC Aardenburg!Binnenkort ontvang je een uitnodiging voor de fotoshoot!
Sportieve groeten,
AVC Aardenburg